Voetbal4u.com

‘Feyenoord krijgt harde concurrentie van AC Milan’

In navolging van Feyenoord zit ook AC Milan achter de handtekening aan van Arnaut ‘Danjuma‘ Groeneveld. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. Ook Everton zou hem willen overnemen van zijn werkgever Villarreal.

Volgens Romano heeft Danjuma al om tafel gezeten met Feyenoord-trainer Arne Slot en Everton-manager Sean Dyche. Milan zou volgens de transferexperts nu in gesprek zijn met zijn zaakwaarnemer. Romano verwacht dat de buitenspeler spoedig zijn beslissing zal gaan nemen.

De Telegraaf meldde eerder al dat Danjuma wel open zou staan voor een transfer naar Feyenoord, maar dat een deal wel gecompliceerd lijkt. De ochtendkrant meldde dat zijn werkgever Villareal een miljoenenbedrag verlangt voor de huurperiode en voor Feyenoord is dat voorlopig te gortig.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *