Voetbal4u.com

‘St. Juste en Van den Berg waren de druppel voor Tadic’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Dusan Tadic en Ajax stevenen af op een scheiding. Beide partijen zijn in onderhandeling over het ontbinden van het contract, en volgens clubwatcher Mike Verweij verlopen de gesprekken voorspoedig. De druppel voor de Servier was dat de namen van Jeremiah St. Juste en Sepp van den Berg voorbij kwamen als opvolger van Jurrien Timber.

Het zou Tadic ook frustreren dat Mislintat hem, als aanvoerder en spreekbuis, tijdens zijn vakantie geen enkele keer heeft gebeld en dus geen enkele poging heeft ondernomen om hem gerust te stellen voor komend seizoen. De 34-jarige aanvaller zat donderdag met de technisch directeur van Ajax, maar kreeg toen te horen dat er eerst moet worden verkocht voordat de Amsterdammers zich weer op de transfermarkt kunnen roeren.

Tadic zet nu in op een contractontbinding. Hij strijkt bij Ajax een riant salaris op van 6,5 miljoen euro bruto per jaar, weet Verweij. De club wil echter proberen een transfersom over te houden aan het vertrek van zijn aanvoerder. Zijn contract loopt nog tot volgend jaar zomer, wat maakt dat geïnteresseerde clubs in principe met een geldbedrag over de brug dienen te komen. Op dit moment is directeur Mislintat in gesprek met zaakwaarnemer Milos Malenovic om dat te bespreken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *