Voetbal4u.com

Mohamed Ihattaren per direct weg bij Juventus

Mohamed Ihattaren is niet langer speler van Juventus. ‘De Oude Dame’ heeft het contract dat de middenvelder daar had lopen namelijk verscheurd.

Ze waren al bezig met de ontbinding van het contract en komen vrijdag met de bevestiging. Het betekent dat Ihattaren clubloos is en op zoek kan naar een nieuwe werkgever. Het is nog onduidelijk of en waar hij zijn loopbaan voortzet.

Ihattaren lag nog tot de zomer van 2025 vast in Turijn. Hij stond sinds de zomer van 2021 bij Juve op de loonlijst, maar speelde geen enkele wedstrijd in de hoofdmacht. Nadat Ihattaren overhoop lag met voormalig PSV-trainer Roger Schmidt vertrok hij naar Juventus, dat hem direct stalde bij Sampdoria. Zijn huurperiode liep uit op een mislukking en hij keerde voortijdig terug bij Juve.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *