Voetbal4u.com

‘Wij willen bij Feyenoord goede karakters, met een goede mentaliteit’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Feyenoord ontwikkeld zich het laatste jaar stormachtig. Directeur Dennis te Kloese gaat in een gesprek met ‘De Volkskrant’ in op de ontwikkelingen binnen de club.

Wat opvalt aan het nieuwe Feyenoord is de sterke cohesie binnen het elftal. “We willen hier goede karakters hebben, met een goede mentaliteit, die niet alleen aan zichzelf denken. Zo dwing je een goede teamgeest af.” Onder Te Kloese is de focus nog meer naar het sportieve beleid verlegd. “Dat is niet heel bijzonder, vind ik. We zijn een voetbalclub, met de nadruk op voetbal.”

Nog een verandering: Feyenoord hoeft tegenwoordig niet elk aannemelijk bod op hun spelers te accepteren. “En we kunnen zelf een mooi sportief plaatje schetsen met Champions Leaguedeelname, een uitverkocht stadion, we doen op nationaal niveau mee om de prijzen. Met uitstekende trainers op medisch, performance- en voetbaltechnisch gebied. Zo wordt het voor spelers als Giménez, denk ik, toch interessant om zeker nog een jaar te blijven.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *