Voetbal4u.com

‘PSG legt 80 miljoen euro neer voor nieuwe spits’

Paris Saint-Germain zal zich op korte termijn gaan versterken met Goncalo Ramos. Hij komt over van Benfica en ze betalen rond de tachtig miljoen euro voor hem. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

De Fransen zitten in de maag met de situatie van Kylian Mbappé, waar naar verwachting deze zomer nog afscheid van gaat worden genomen omdat hij zijn contract niet wil verlengen in Parijs. De Portugees moet komend seizoen zijn plaats in gaan nemen.

Van een bevestiging is nog geen sprake, maar Romano rept van een verwachte ‘here we go’. Dat betekent dat PSG opnieuw een grote slag slaat. Eerder werd bekend dat ook Ousmane Dembélé naar de Franse hoofdstad verkast, zo liet FC Barcelona-trainer Xavi woensdag al los.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *