Voetbal4u.com

‘Oranje-sterkhouder staat voor overstap naar de Eredivisie’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Georginio Wijnaldum heeft zijn werkgever Paris Saint-Germain gevraagd om een transfervrije status. De middenvelder zit daar in een uitzichtloze situatie en wil zijn loopbaan nieuw leven inblazen.

Hij verdient maar liefst acht miljoen euro per jaar in de Franse hoofdstad. Paris Saint-Germain laat hem liever niet vertrekken zonder transfersom gezien de investering in zijn miljoenensalaris van de afgelopen seizoenen.

Als vanzelfsprekend valt in Franse media opnieuw de naam van PSV maar ook het Saoedi-Arabische Al-Shabab wordt genoemd als geïnteresseerde club. PSV staat bij monde van Marcel Brands nog altijd in nauw contact met Wijnaldum. De bestuurder en de middenvelder onderhouden al meer dan 10 jaar warme contacten, waar de middenvelder tegelijkertijd weet dat de PSV-deur ten alle tijden open zal staan voor een terugkeer. Toch lijkt een transfer van de zeer populaire Wijnaldum naar PSV in deze fase van zijn carriere een brug te ver voor PSV, hoe graag we ‘Gini’ ook zouden zien komen. I

In Frankrijk wijst men in ieder geval meteen naar PSV zodra het over de toekomst van Wijnaldum gaat. Dat heeft de club in ieder geval bereikt met betrekking tot de in Eindhoven mateloos populaire middenvelder. Het zal afwachten worden wat dat laatste waard zal gaan zijn de komende weken tot 31 augustus. PSV weet zich in ieder geval de nodige opties en mogelijkheden te verschaffen als het erin slaagt de Champions League groepsfase te bereiken. Dat zal ook voor Georginio Wijnaldum als must worden beschouwd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *