Voetbal4u.com

Feyenoord-exponent sluit zomers vertrek niet uit

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Met zijn goede spel bij Feyenoord heeft Quillindschy Hartman zich in de belangstelling gespeeld van verschillende clubs uit de Premier League. Na de verloren Johan Cruijff Schaal tegen PSV verscheen hij voor de camera’s van ESPN.

Hij spreekt na afloop van de 1-0 nederlaag van een ‘sombere stemming’ in de Feyenoord-kleedkamer. De landskampioen was in de tweede helft nauwelijks bij machte om aanvallend iets uit te brengen tegen PSV. “Je verliest een prijs. Dat is niet leuk. Aan de andere kant: PSV heeft echt stappen gemaakt, dat zie je aan alles. Ik vond ze goed spelen. Het was een goede les voor ons”, aldus Hartman voor de camera van ESPN.

“Nu is het aan ons om ook een stap te maken”, vervolgt Hartman, die er niet al te zwaar aan tilt. “Geschrokken ben ik niet, want het was een topwedstrijd, die dicht op elkaar zat. Maar we hadden wel veel moeite. Zeker in de laatste fase. Er zijn wat mogelijkheden, maar we kregen geen kansen, en dat terwijl we in de opbouw veel risico nemen. Dat moet echt verbeteren en het zou fijn zijn als dat meer beloond wordt.”

De 21-jarige vleugelverdediger wordt ook gevraagd naar de vermeende interesse van Burnley-manager Vincent Kompany. Hij zou de Nederlander graag naar de Premier League willen halen. “Nu baal ik vooral dat we vorig jaar verloren hebben. Alleen, vorig jaar stond ik bijna op Woudestein bij Excelsior. Dan is het gek om nu al over de Premier League te praten. Je ziet het, als je jong bent en je doet het goed, dan komen ze. We gaan zien wat er gaat gebeuren”, besluit Hartman ietwat blozend.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *