Voetbal4u.com

‘Ajax-sterkhouder laat Steijn weten deze zomer te blijven’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Steven Berghuis heeft Maurice Steijn laten weten dat hij deze zomer niet zal vertrekken bij Ajax. Dit heeft de trainer zelf laten weten in een gesprek met Voetbal International.

Hij baarde onlangs opzien door in gesprek met AT5 zijn onvrede te uiten omtrent de selectie van Ajax. De Oranje-international gaf aan te vrezen dat er te veel kwaliteit zou zijn ingeleverd na het vertrek van onder anderen Dusan Tadic en Jurriën Timber. Kort daarna werd Berghuis in verband gebracht met een mogelijk vertrek bij Ajax, maar daar is geen sprake van.

Steijn geeft in gesprek met VI duidelijkheid omtrent Berghuis, én ook over Davy Klaassen. “Berghuis wil bij Ajax blijven. Klaassen ook. Althans, laat ik het zo zeggen: Met Berghuis heb ik gisteren gesproken. Die is supertrots dat hij het Ajax-shirt draagt. Die wil supergraag bij Ajax blijven. Met Davy heb ik dat gesprek nog niet gehad. Maar ik heb ook nog geen signalen dat hij weg wil. Zolang zij niet aangeven dat ze weg willen, ga ik ver vanuit dat ze blijven. Steven heeft dat gister expliciet tegen mij gezegd, dat hij wil blijven.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *