Voetbal4u.com

‘PSV stevent af op deal met Europese grootmacht’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Malik Tillman staat op het punt om Bayern Munchen te verruilen voor een avontuur bij PSV. Volgens het medium Sky Sport Deutschland bevind de transfer zich namelijk in de afrondende fase.

Journalist Florian Plettenberg schrijft dat beide clubs over de laatste details in gesprek zijn. Het gaat om een huurconstructie van één jaar met een optie tot koop. PSV moet hiervoor sowieso een huursom van circa één miljoen euro ophoesten.

Na een jaar krijgt PSV de kans om Tillman definitief in te lijven. De Eindhovense club zou twaalf tot veertien miljoen euro moeten aftikken om hem definitief binnen te halen in 2024. Daarmee zou hij één van de duurste aankopen uit de clubgeschiedenis kunnen worden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *