Voetbal4u.com

‘Na Schouten nieuwe transferklapper op komst bij PSV’

PSV gaat opnieuw toeslaan op de transfermarkt. In navolging van Jerdy Schouten willen de Eindhovenaren ook Aster Vranckx binnenhalen. Volgens de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano willen ze de transfer deze week nog afronden.

Hij stelt dat er de laatste anderhalve week veel werk is verricht en inmiddels is er dus sprake van een doorbraak aan de onderhandelingstafel. Inmiddels is de beslissende fase bereikt.

Vranckx wil zelf graag overstappen naar PSV. De Belgische middenvelder komt bij VfL Wolfsburg nauwelijks aan spelen toe en denkt zijn ontwikkeling in Eindhoven de goede kant op te duwen. Naar verwachting zal hij binnen afzienbare tijd aansluiten bij Peter Bosz en consorten.

Wolfsburg verhuurde Vranckx vorig seizoen aan AC Milan. Zijn aandeel in San Siro bleef beperkt, waardoor de Italiaanse topclub geen gebruik maakte van de optie tot koop. PSV lijkt er nu dus met zijn handtekening vandoor te gaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *