Voetbal4u.com

‘Noa Lang is nu al veel beter dan Xavi Simons’

Voormalig topvoetballer en huidig analist Marco van Basten vindt Noa Lang nu al vele malen beter dan Xavi Simons. Dit zei hij gisteren in het programma ‘Rondo’ op Ziggo Sport. Hij is onder de indruk van zijn start bij PSV.

“Ik vind hem al veel beter dan Simons ja”, vertelt Van Basten over de eerste indruk van Noa Lang in Eindhoven. “Als ik zie wat hij de laatste twee wedstrijden heeft gedaan. Hij wilde bal hebben en hij heeft rust aan de bal. Hij maakt ook nog eens doelpunten en is bij elke aanval betrokken. Het is wel echt een jongen die voorop loopt.” Lang staat tot nu toe op twee goals in drie wedstrijden voor PSV.

Ruud Gullit stipt ook het ‘karakter en de branie’ van Lang aan. Van Basten geeft dan ook eerlijk toe dat hij zich daar eerst aan ergerde. “Maar nu slaat het wel om in het positieve. Hij laat nu ook wel echt dingen zien. En dan mag je je ook wel eens zo gedragen. Het hoort erbij dat je goed moet spelen als je je zo wilt gedragen en dat doet hij dus nu.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *