Voetbal4u.com

‘Transfers die lang duren, lopen meestal niet goed af’

Feyenoord is nog altijd druk bezig met het binnenhalen van de Kroatische aanvaller Luka Ivanusec. Het ziet ernaar uit dat de transfer rond gaat komen, maar tot de handtekeningen gezet zijn heerst er argwaan.

Dat schrijft Martijn Krabbendam van Voetbal International. “Transfers die lang duren, lopen meestal niet goed af – zie Lutsharel Geertruida en RB Leipzig – maar door een lange adem kon Feyenoord vorig seizoen wel David Hancko halen, een voltreffer. In die categorie stopt de club nu ook de komst van Luka Ivanusec.”

Het lijkt een kwestie van tijd voordat de komst van Ivanusec bevestigd wordt, toch zijn de laatste formaliteiten nog altijd niet afgerond. “Alles staat intussen wel zo goed als vast, qua afspraken en transfersom, de speler moet alleen zijn club Dinamo Zagreb naar de volgende ronde helpen, in jacht op een ticket voor de Champions League. Daarna kan hij naar Feyenoord. De verwachting is dat de deal nog wel rond komt, maar het lange wachten kan ook zorgen voor twijfels bij Feyenoord zelf. De club haalt een speler die goed is, maar nog wel beter móet worden en vermoedelijk op een positie – nummer 10 – waar hij niet vaak speelt. Ivanusec is bij Dinamo een aanvaller, hoewel bij zijn eerste club Lokomotiva Zagreb wél als aanvallende middenvelder speelde.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *