Voetbal4u.com

‘Zo’n bedrag krijgt Feyenoord nooit meer voor hem’

Voormalig voetballer en huidig analist Kenneth Perez vraagt zich af of Feyenoord niet te streng heeft onderhandelt bij de transfer van Lutsharel Geertruida. Het Duitse RB Leipzig zou meer dan 30 miljoen euro hebben overgehad voor de verdediger, maar de deal ketste uiteindelijk toch af.

In de aflevering van VoetbalPraat denkt Perez hardop na over de afgeketste transfer. Geertruida wilde graag naar de Bundesliga vertrekken, maar werd op het einde teleurgesteld. “Als speler denk je: met zulke bedragen komt die transfer wel rond. In zijn hoofd was hij er denk ik al, je gaat kijken naar appartementen en je nieuwe leven voorstellen. Het gaat wel om geld, maar voetballers blijven mensen.”

“Ik vraag me af of Feyenoord te hebberig is geweest in de onderhandelingen. Ze hebben te lang afgewacht en daarom is Leipzig doorgeschakeld. Ik weet niet of je voor Geertruida ooit weer zo een bedrag gaat krijgen”, vervolgt Perez. “Hij stond er dit weekend wel weer gewoon, dat zegt ook wel weer wat over zijn onverzettelijkheid”, besluit de analist.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *