Voetbal4u.com

‘Bayern Munchen in gesprek met speler van PSV’

Bayern Munchen zou de gesprekken zijn opgestart met het management van PSV-middenvelder Ibrahim Sangaré. Hier maakt het medium Foot Mercato melding van. Ze willen op korte termijn een bod op hem gaan uitbrengen.

Ook Paris Saint-Germain heeft interesse en wil Sangaré terug naar de Ligue 1 halen. De 25-jarige middenvelder heeft bij PSV een afkoopclausule van 37 miljoen euro in zijn contract staan. Eerder meldde Sky Sports dat Bayern München Sangaré als een interessante speler beschouwt, maar dat de club niet bereid zou zijn om deze zomer over te gaan tot eventuele onderhandelingen.

Nottingham Forest was ook in de markt voor de PSV’er, maar wilde niet voldoen aan de afkoopclausule in het contract van de Ivoriaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *