Voetbal4u.com

‘Feyenoord wil dit weekend transferklapper afronden’

Feyenoord hoopt de komst van Luka Ivanusec dit weekend te kunnen afronden. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van.

Van de deal was bekend dat er in een eerder stadium al een principeakkoord werd bereikt tussen zowel de clubs als de speler, maar nu zit de deal ook daadwerkelijk in de afrondende fase. Volgens 1908 is er ‘geen enkele twijfel dat de betrokken partijen de deal snel willen afronden.’

Dat zou zelfs al kunnen betekenen dat de transfer van Ivanusec dit weekend al wordt afgerond. De Kroaat speelt nog één wedstrijd met Dinamo Zagreb tegen AEK Athene, waarna hij zich normaal gesproken snel richting Rotterdam zal haasten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *