Voetbal4u.com

‘Oranje-international gaat zijn plek bij Ajax verliezen’

Journalist Valentijn Driessen verwacht dat Kenneth Taylor zijn basisplaats bij Ajax zal gaan verliezen. Hij stond afgelopen zaterdag tegen Heracles Almelo nog aan de aftap, maar volgens Driessen is hij de meest logische man om te wisselen.

Afgelopen zaterdag bestond het middenveld uit zomeraanwinsten Branco van den Boomen en Benjamin Tahirovic plus Taylor. Steven Berghuis ontbrak door een schorsing. Driessen is duidelijk in een video-item van Vandaag Inside: “Kenneth Taylor gaat op het middenveld van Ajax natuurlijk geslachtofferd worden, want die is geen aankoop.”

Driessen vervolgt: “Tahirovic en Van den Boomen gaat hij (Steijn, red.) er niet uit halen. Die werden ook wel beter naarmate de wedstrijd vorderde.” Wel is hij ook kritisch. “Die Van den Boomen wilde wel heel nadrukkelijk laten blijken dat hij een lange bal had. Er vlogen volgens mij ook twee ballen over de achterlijn of de zijlijn. Maar dat mag je dat natuurlijk niet zeggen, want dan zijn de Ajax-fans weer op hun tere zieltjes getrapt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *