Voetbal4u.com

Ajax-sterkhouder zag niks in miljoenen uit Saudi-Arabië

Steven Bergwijn hoefde niet lang na te denken over een avontuur in Saudi-Arabië. Er zou interesse voor hem zijn geweest, maar de aanvaller wil eerst bij Ajax gaan slagen. Kampioen worden is het devies.

“Ik wil gewoon hier blijven”, vertelt Bergwijn bij de NOS over zijn tijd bij Ajax. “Ik wil slagen hier. Ik wil kampioen worden. Ik wil prijzen pakken. Ik zie heel veel spelers die kant op gaan. Maar dat is voor mij nu nog niet van toepassing. Ik ben blij hier.” Begin juni werd er melding gemaakt van de Saudische interesse in Bergwijn. Het lijkt er niet op dat Ajax ooit een officieel bod heeft binnen gekregen.

Bergwijn blijft dus bij Ajax en zijn doel is zonder twijfel kampioen worden. Maurice Steijn maakte hem onlangs aanvoerder en dus moet hij het elftal ook op sleeptouw nemen. “Ik ben ook wat ouder, dus ik zal mijn stem ook wel laten gelden. Maar ik ben niet iemand die zomaar dingen gaat roepen. Dat niet.” De volgende competitiewedstrijd van Ajax is zaterdag tegen Excelsior.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *