Voetbal4u.com

Arne Slot zorgt voor de nodige verbazing

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Bij Studio Voetbal snappen ze weinig van het feit dat Arne Slot een nieuwe doelman wil aantrekken na de blessure van Justin Bijlow. Analist en voormalig voetballer Ibrahim Afellay noemt het zelfs ‘onbegrijpelijk’.

Hij is meerdere weken zoet door een polsbreuk, die hij opliep in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam (2-2). Timon Wellenreuther verving hem, net als vorig seizoen in de maanden februari en maart. Kostas Lamprou tekende onlangs als understudy in De Kuip, maar na de blessure van Bijlow vindt Slot dat Feyenoord een doelman moet aantrekken.

“Het zou toch onbegrijpelijk zijn als ze nu de markt opgaan voor een keeper?”, reageert Afellay bij Studio Voetbal. “Bijlow gaat op een gegeven moment terugkomen en is duidelijk de eerste keeper. Wellenreuther heeft eerder al laten zien dat hij een waardige vervanger is. Dan heb je Lamprou ook nog, die schuift door in de pikorde. Waarom zou je dan een onnodig probleem veroorzaken?”

Slot liet zich ook ontvallen dat Feyenoord ‘het geld maar één keer uit kunnen geven’, wat de keeperswens volgens Afellay alleen maar gekker maakt. “Feyenoord kan wel een loper op het middenveld gebruiken, en nog een goede buitenspeler. Dan zou ik geen keeper halen.” Andries Jonker, bondsoach van de Oranjevrouwen, is het daarmee eens. “Je kan beter naar andere posities kijken.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *