Voetbal4u.com

‘Feyenoord richt vizier op Tsjechische middenvelder’

Feyenoord heeft haar vizier gericht op een nieuwe speler. Het gaat om de Tsjechische middenvelder Ondrej Lingr. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van.

De 24-jarige speler staat nog een jaar onder contract bij Slavia Praag.De Rotterdammers zouden een bod van nog onbekende hoogte hebben uitgebracht op de zesvoudig international. Transfermarkt schat de waarde van de rechtspoot op vier miljoen euro.

De 1,75 meter lange aanvallende middenvelder annex linksvoor doorliep de jeugdopleiding van Karvina, waarna Slavia Praag hem voor vijf ton daar wegplukte. Dit seizoen speelde Lingr drie van de vier wedstrijden op de linksbuitenpositie, waar hij vorig seizoen verreweg het grootste deel van zijn wedstrijden als aanvallende middenvelder stond opgesteld.

Vorig seizoen was Lingr goed voor veertien doelpunten en zeven assists bij de club uit Praag. In totaal wist hij in zijn carrière veertig keer tot scoren voor de Tsjechen en was hij elf keer de aangever. Het is niet bekend of Lingr als alternatief geldt voor Luka Ivanusec, hoewel dat niet ondenkbaar lijkt. De transfer van de Kroaat lijkt steeds moeilijker te worden, daar zijn huidige werkgever Dinamo Zagreb een lastige onderhandelingspartner blijkt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *