Voetbal4u.com

‘In die Feyenoord-speler is de rek uit’

Feyenoord wist ook haar tweede competitiewedstrijd van het seizoen niet te winnen. Op bezoek bij Sparta kwamen ze niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Bij analist Ibrahim Afellay viel er vooral één speler in negatieve zin op.

“Het is duidelijk dat Feyenoord zich nog wil versterken op de buitenkant”, begint Afellay in Studio Voetbal. “Over de buitenspelers is vorig seizoen natuurlijk al veel gezegd. Het schijnt dat ze bezig zijn met Idrissi en ook die Kroatische speler (Ivanusec, red.), waar ze al een hele tijd mee bezig zijn.”

“Tegen Sparta speelde Feyenoord met Jahanbakhsh en Paixão op de flanken. Paixão, is wel een speler met mogelijkheden, maar die had het nu ook niet, met name in de eerste helft.” Over Jahanbakhsh is Afellay helemaal niet te spreken. “Daar zit gewoon geen rek meer in, maar ze hebben op dat moment dan ook niet beter.”

De oud-middenvelder begrijpt dan ook dat Jahanbakhsh gewisseld werd en niet Paixão. “Paixão heeft nog wel een goede trap, dat liet hij in de laatste minuut dan ook zien met die vrije trap, die Olij overigens schitterend pakt”, besluit Afellay.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *