Voetbal4u.com

‘Ajax-klapper brengt grinta en is het gewend om prijzen te winnen’

Sven Mislintat, de technische man van Ajax is dolenthousiast over zijn laatste aankoop Gaston Avila. Volgens hem voegt hij de nodige ‘grinta’ toe aan het elftal van de Amsterdammers.

Hij benoemt kort drie karaktereigenschappen die Ávila typeren. “Hij is een harde werker, agressief, en karaktervol”, aldus de directeur voetbalzaken in gesprek met Ajax TV. “Hij won drie prijzen bij Boca en weer drie bij Antwerp, waar hij zich omhoog moest vechten vanuit het tweede. Zo’n speler wilden we graag toevoegen aan het team.”

“Hij brengt grinta en is het gewend om prijzen te winnen”, vervolgt Mislintat zijn lofzang over de Ajax-aanwinst. “Zo jong en al zoveel gewonnen, dat is niet normaal. Tegenstanders zullen niet graag tegenover hem staan”, besluit de Duitser.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *