Voetbal4u.com

‘Rangers hoeft niet bang te zijn voor PSV’

PSV speelde gisteren op bezoek bij Rangers FC met 2-2 gelijk. Daardoor ligt alles nog open voor de return in Eindhoven volgende week. In Schotland heerst er een voorzichtig optimisme. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de groepsfase van de Champions League.

De Daily Record is lovend over de tactiek van Rangers-coach Michael Beale. “Wat je ook van hem denkt, je moet hem nageven dat hij zijn team goed neerzet. Er werd links en rechts voorspeld dat PSV de vloer zou aanvegen met Rangers, maar zijn veldbezetting maakte het hen moeilijk. Aan de bal waren ze niet geweldig, maar qua discipline had Beale het amper beter kunnen doen. Moet Rangers echt bang zijn? Als we dit zo zien, denken we van niet”, schrijven zij.

PSV wordt door de Glasgow Times wel als favoriet gezien, maar plaatst daarbij wel een aantekening. “Onderschatten op eigen risico, PSV. Er zat genoeg in deze wedstrijd voor Rangers om hoop uit te putten. Rangers heeft een kans, en dat is het minimale dat ze vanavond moesten grijpen. Ze hadden hier best kunnen verliezen, maar met een iets beter optreden hadden ze makkelijk kunnen winnen.”

Voormalig Rangers-spits en tegenwoordig BBC-analist Steven Thompson was tevreden met wat hij zag: “Het was niet compleet, maar Beale kan hier zoveel positiefs uit halen. De werklust was uitstekend, het voelde steeds alsof ze toch dreiging hadden. Als ze volgende week kunnen spelen zoals ze vanavond afsloten… ik vond Rangers aan het eind de betere ploeg.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *