Voetbal4u.com

‘Dan beslist Feyenoord of er een extra-goalie moet komen’

Timon Wellenreuther blijft voorlopig de eerste doelman van Feyenoord. Dit weet clubwatcher Martijn Krabbendam te melden van Voetbal International.

Na de polsblessure van Bijlow stelde trainer Arne Slot dat de Rotterdammers er een nieuwe keeper bij moeten hebben. Er werd gespeculeerd of dit een eerste doelman, of een reservekeeper betrof, maar volgens Krabbendam is het niet eens zeker dat Feyenoord zich onder de lat versterkt. “Afhankelijk van hoe lang de eerste keeper buitenspel zal staan, beslist de club of die extra goalie er daadwerkelijk moet komen”, schrijft hij.

Als er dan toch een nieuwe goalie naar de Kuip komt, zal hij plaats mogen nemen achter Wellenreuther. “Hij verving hem vorig seizoen uitstekend en liet zondag tegen Sparta Rotterdam ook weer een betrouwbare indruk achter.” Kostas Lamprou, die deze zomer gehaald werd, kan zo als vierde doelman eindigen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *