Voetbal4u.com

Analist ziet ‘duistere deals’ bij Ajax: “Ik beschuldig niemand”

Gisteren kwam naar buiten dat Ajax haar vizier heeft gericht op de Argentijn Thiago Almada. Analist Johan Derksen is hier niet zo van onder de indruk.

“Ik ben bang dat deze technisch directeur weer met een duistere Oost-Europeaan komt…”, doelt Derksen bij Vandaag Inside op Sven Mislintat en Almada. René van der Gijp haakt in: “Van Atlanta toch? Die schijnt wel heel goed te spelen daar. Hij speelt ook in het Argentijnse elftal. Hoe Mislintat aan die namen komt? Waarschijnlijk krijgt hij ze aangeboden via makelaars.”

Derksen twijfelt aan de kwaliteiten van Almada. “Weet je wat ik moeilijk vind?”, reageert De Snor. “Als je een Argentijn hebt die in Amerika speelt, hebben de Spaanstalige landen hem dus niet opgemerkt. Dan krijg je te maken met hele dubieuze zaakwaarnemers. Meestal hebben die gasten vijf verschillende eigenaren. Dat zijn hele duistere deals en dat moet die barkeeper allemaal doen bij een beursgenoteerd bedrijf. Ik beschuldig niemand, maar met Zuid-Amerikanen kom je altijd in duistere deals terecht. Die eigenaren willen allemaal meedelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *