Voetbal4u.com

‘Ajax bereikt doorbraak in volgende transferklapper’

Ajax gaat zich zo goed als zeker versterken met de 22-jarige Georges Mikautadze. Volgens De Telegraaf is er namelijk een doorbraak bereikt in de onderhandeling rond hem.

De Ajax-leiding is het inmiddels eens geworden met Mikautadze over een contract voor meerdere seizoenen. Na de mondelinge overeenstemming is er al een medische keuring ingepland voor dinsdag. Mikautadze zal donderdag te gast zijn bij de voorronde Europa League-wedstrijd tussen Ajax en PFK Ludogorets Razgrad. Beide clubs moeten het nog wel eens worden. FC Metz wees een eerste bod af, maar er lopen onderhandelingen over een tegenvoorstel van zeventien miljoen euro plus drie miljoen aan bonussen.

Met de waarschijnlijke komst van Mikautadze lijkt de transfer van Thiago Almada van de baan. De smaakmaker van Atlanta United was topkandidaat in Amsterdam, maar door het hoge prijskaartje heeft de Amsterdamse club besloten om door te schakelen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *