Voetbal4u.com

Arne Slot: ‘Zat me toch een klein beetje op te vreten’

Feyenoord wist afgelopen zondag met 6-1 te winnen van de promovendus Almere City. Toch was trainer Arne Slot na de wedstrijd niet geheel tevreden.

“Ik heb vandaag ook gezien waar me ik zorgen over maak”, vertelt Slot voor de camera van ESPN. “De eerste helft niet overigens, want uit de eerste vier kansen scoorden we er drie. Dat waren ook wel grote kansen, maar ook goede goals. We geven over het algemeen bijna niks weg. Ook vandaag zo goed als niet, op twee goede momenten van Almere City na.”

“Dan zit ik me de tweede helft toch wel weer een klein beetje op te vreten dat we ongeveer 812 schoten op goal hebben gehad, maar twee standaardsituaties en een penalty nodig hebben om te scoren”, erkent Slot zijn ergernissen. “En de eerste en enige keer dat Almere een schot op goal heeft gehad, gaat ‘ie er gelijk in. Dus ik vind nog steeds dat wij onszelf zo verschrikkelijk veel te kort doen.”

“We komen zo vaak in de zestien, zijn zo dominant, spelen zo goed voetbal tussen beide zestiens in. Dan komen we in die eindfase en dan vind ik het, als je in die tweede helft zo verschrikkelijk veel beter bent en je bent uiteindelijk afhankelijk van twee standaardsituaties en een strafschop, veel te karig voor het overwicht dat je hebt. Ik vind ook dat je vanuit je veldspel tot goals moet komen”, aldus Slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *