Voetbal4u.com

‘Dat zou een coup zijn voor Ajax’

Ajax denkt er nog altijd aan om middenvelder Thiago Almada naar Amsterdam te halen. En mocht dit lukken dan zou dit een absolute stunt zijn van de Amsterdammers.

“Voor Ajax is het de zomer van de grote veranderingen”, schrijft Sam Planting van Voetbal International. “Uit van de basiself waarmee Ajax het seizoen 2021/22 startte, staan welgeteld nog twee spelers onder contract in Amsterdam (Berghuis en Davy Klaassen).”

“Een compleet gerenoveerd elftal heeft zekerheden nodig. Star power. En in dat opzicht zou het aanschaffen van Almada een coup zijn voor Ajax. Want qua technisch talent is dit het soort aankoop waar de Amsterdammers niet al te vaak naar kunnen meedingen”, aldus Planting.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *