Voetbal4u.com

‘Ik heb op YouTube gekeken, dit wordt de absolute smaakmaker’

Rafael van der Vaart verwacht veel van de nieuwe Feyenoord-aanwinst Luka Ivanusec. De voormalig topvoetballer heeft flimpjes van hem gekeken op YouTube en is onder de indruk geraakt.

“Ik heb op YouTube naar hem gekeken, dit gaat de absolute smaakmaker worden”, zegt Van der Vaart bij Studio Voetbal over Ivanusec. Hij zag de kersverse Feyenoord-aankoop in juni ook live aan het werk tijdens het Nations League-duel met Nederland (2-4). “Het is een gevaarlijke speler, heel doelgericht. Op het juiste moment kan hij kappen en het steekballetje geven. In de wedstrijd tegen Nederland gaf hij een fantastische voorzet, waar een goal uit voortkwam. Het is een geweldige aankoop.”

Ook Ron Jans geeft hoog op van Ivanusec, die voor iets meer dan acht miljoen euro overkomt van Dinamo Zagreb. “Dit jaar is hij pas echt voor het eerst gaan scoren. Hij heeft op 10 gespeeld, maar is inmiddels eigenlijk echt een linksbuiten. Hij is zo beweeglijk, hij dribbelt naar binnen en heeft een paar geweldige ballen in de verre hoek geschoten. Ook heeft hij diepte in zijn spel. Vorig seizoen hadden ze Idrissi, die heeft altijd een heel hoog rendement, maar Ivanusec heeft wat meer diepte en is wat beweeglijker.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *