Voetbal4u.com

‘De tijd zal leren of er voldoende kwaliteit is bij Ajax’

Ajax kwam vandaag niet verder dan een 0-0 gelijkspel op bezoek bij Fortuna Sittard. Trainer Maurice Steijn was na de wedstrijd niet tevreden over de prestaties van zijn ploeg. Met het gelijke spel werden er namelijk dure punten verspeeld.

“Er is nog een hoop werk te doen”, aldus Steijn in gesprek met ESPN. “Het is duidelijk dat dit dit team nog niet in elkaar is ingespeeld. We hebben nog niet met elkaar kunnen trainen. De tijd zal leren of er voldoende kwaliteit is.”

“Ik vind het moeilijk om er op basis van een wedstrijd iets over te zeggen”, vervolgtde Steijn. “Een aantal spelers speelden niet gelukkig. Ik wil niet te kort door de bocht gelijk conclusies eraan verbinden.”

Ajax verstuurde in Sittard maar liefst 88 verkeerde passes. “Als je niet zuiver passt en de meest simpele dingen gaan niet goed, dan weet je dat er nog veel werk te verrichten is”, zei Steijn, die daarentegen wel tevreden was over het spel van Brian Brobbey. “Hij was ongelukkig vandaag: twee keer kwam hij op buitenspel en hij brak een keer door, alleen stapte hij uit zijn schoen. Ik ben voorzichtig met hem, hij heeft al veel gespeeld. Hij had ook wat hamstringklachten.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *