Voetbal4u.com

‘Hij kan bij Feyenoord een publiekslieveling worden’

Feyenoord wist afgelopen zondag bij FC Utrecht uit te pakken met een 1-5 overwinning. Nieuweling Yankuba Minteh maakte indruk met zijn invalbeurt en maakte een mooie goal.

“Dat zie je normaal gesproken alleen George Best doen”, zegt Michel van Egmond bij de Dick Voormekaar Podcast. “Of Garrincha. Best vond altijd dat er wat moest gebeuren. Een beetje entertainment. Minteh zorgt daar wel voor bij Feyenoord.”

Martijn Krabbendam is het daar wel mee eens. “Beetje een ruwe speler. Hij is snel, hij heeft het overzicht wel en maakte een schitterende goal. En heeft er zin in vooral.” Van Egmond haakt weer in: “Hij kan wel een publiekslieveling worden”, besluit hij.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *