Voetbal4u.com

Eindhovens toptarget: ‘Het is niet zo dat ik niet naar PSV wilde’

PSV wilde de afgelopen transferperiode uitpakken met de komst van de Belgische middenvelder Charles de Ketelaere. Ze hadden hem graag willen huren van AC Milan, maar hij maakte uiteindelijk een binnenlandse transfer naar Atalanta Bergamo. Hij reageert via La Gazzetta dello Sport nu op de Eindhovense interesse.

“Ik wilde mezelf bewijzen bij een nieuwe club”, begint De Ketelaere, die dit seizoen door AC Milan verhuurd wordt aan Atalanta. “Het is niet zo dat ik niet naar PSV wilde of naar andere clubs, maar ik wilde heel graag naar Atalanta.”

“De hele zomer lang werd er onderhandeld. Ik vroeg mezelf af of ik voor mijn kans moest gaan, of dat ik mezelf moest bewijzen bij een ander team”, vervolgt de Belg. “Die tweede optie gaf me een beter gevoel, al helemaal toen Atalanta zich meldde. Ik speel hier dichter bij het doel, dus kan ik de beste versie van mezelf laten zien.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *