Voetbal4u.com

‘Kuyt ziet Feyenoord-sterkhouder verkassen naar Liverpool’

Dirk Kuyt ziet het helemaal zitten in Feyenoord-sterkhouder Lutsharel Geertruida. Hij ziet hem in de toekomst dan ook graag spelen voor Liverpool. Bij die club heeft Kuyt grote successen gekend.

“Er is een hoop talent bij de club, maar Geertruida valt mij het meest op. Hij kan volgend jaar zeker een stap maken naar de Europese top. Ik hoop dat Liverpool hem in de gaten houdt, omdat hij op meerdere posities uit de voeten kan. Hij kan rechtsback, rechts centraal achterin en als verdedigende middenvelder spelen.”

Maar als het aan Kuijt ligt moet Liverpool ook naar Eindhoven kijken. Noa Lang is een fantastische aanvaller. Ik denk dat hij, samen met Geertruida, de volgende twee spelers zijn die een grote stap maken. Ik hoop dat Liverpool op z’n minst een van die twee aantrekt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *