Voetbal4u.com

Toptalent spreekt: ‘Ik wil erg graag bij PSV blijven’

Het grote PSV-talent Isaac Babadi heeft uitgesproken graag langer bij PSV te willen blijven. Dit laat hij weten in een gesprek met het Eindhovens Dagblad. De pas 18-jarige middenvelder heeft een aflopend contract in Eindhoven.

“Mijn broer is ook mijn zaakwaarnemer en regelt het samen met oud-profvoetballer Sahr Senesie, die veel ervaring heeft in deze wereld”, aldus Babadi. “Zelf houd ik me het liefst gewoon met voetbal bezig, maar ik heb het wel gewoon voor het zeggen als het om mijn toekomst gaat. Ik wil graag blijven en er zijn nu gesprekken, maar de club moet er nog wel met mijn begeleiders uitkomen. We gaan kijken of dat lukt.”

Babadi kent in Ismael Saibari een concurrent voor een basisplaats. Desondanks gunt hij de international van Marokko zijn succes. “Ik was zo blij voor hem. Vorig jaar zag ik hem bij Jong PSV en wenste ik voor hem dat hij lekker aan het voetballen zou komen en meer zou scoren. Toen hij vorige week scoorde, vergat ik bijna zelf dat ik ook nog moest spelen”, zegt hij daarover. “Bij PSV hebben we een heerlijke flow te pakken en na de interlandperiode moeten we tegen NEC meteen een goed signaal afgeven en laten zien dat we het niet kwijt zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *