Voetbal4u.com

‘Lutsharel Geertruida loopt blessure op tijdens Oranje-training’

Slecht nieuws voor Oranje en Feyenoord. Lutsharel Geertruida heeft namelijk de avondtraining vroegtijdig moeten staken. Volgens De Telegraaf verliet hij het veld om snel naar binnen te gaan.

Het is onduidelijk wat de consequenties zijn voor Geertruida met de blik op het duel van zondag, wanneer Nederland het tegen Ierland opneemt. De verdediger was in het duel met Griekenland (3-0) nog basisspeler. Matthijs de Ligt lijkt de logische vervanger van Geertruida indien de speler niet tijdig fit is.

De mogelijke afwezigheid van Geertruida kan tot de nodige kopzorgen leiden bij bondscoach Ronald Koeman. Het was al onduidelijk of Nathan Aké op tijd fit zal zijn voor het duel. Geertruida speelde een sterk seizoen bij Feyenoord en leek lange tijd op weg naar de Bundesliga, maar bleef op het laatste moment tóch in Rotterdam.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *