Voetbal4u.com

Antony voorlopig niet inzetbaar bij Manchester United

De Braziliaanse vleugelflitser Antony zal de komende periode geen minuten gaan maken bij Manchester United. De Engelse grootmacht heeft in samenspraak met de speler besloten hem voorlopig buiten de selectie te houden. Er wordt momenteel onderzoek naar hem gedaan vanwege huiselijk geweld.

Dat meldt United zondagmiddag middels een statement op de officiële kanalen. ‘De club erkent de beschuldigingen richting Antony’, zo is te lezen. ‘Spelers die niet voor hun land uitkwamen komen maandag terug. Het is echter afgesproken dat Antony wacht met zijn terugkeer om de beschuldigingen te adresseren.’ De linkspoot werd eerder ook al buiten selectie gehouden van het Braziliaanse nationale elftal.

‘Als club verachten we geweld en misbruik’, vervolgt het statement. ‘We begrijpen het belang om iedereen in deze situatie te beschermen en begrijpen de impact die deze beschuldigingen hebben op overlevers van misbruik.’ De 23-jarige Antony wordt door zijn ex-vriendin Gabriela Cavallin beschuldigd van misbruik. De situatie wordt momenteel onderzocht door de politie in Engeland.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *