Voetbal4u.com

‘Frenkie de Jong kan nieuwe klapper verwachten’

Frenkie de Jong kan een nieuw contractvoorstel verwachten van zijn club FC Barcelona. Hier maakt het Spaanse AS melding van. Volgens het medium zouden ze een eerste stap hebben gezet naar een langer verblijf van de middenvelder.

Sinds de komst van Xavi Hernández telt de selectie van FC Barcelona nog acht overgebleven spelers uit het Ronald Koeman-tijdperk, waaronder De Jong. Deze zomer werd de oud-Ajacied zelfs aangewezen als één van de vier leiders binnen de spelersgroep. De Spaanse oefenmeester sprak daarmee het vertrouwen in hem uit.

In de zomer van 2022 werd De Jong nog gelinkt aan een vertrek. FC Barcelona wilde hem ogenschijnlijk van de loonlijst af hebben, maar inmiddels zitten beide partijen weer op één lijn. De huidige clubleiding is zelfs voornemens om zijn in 2026 aflopende contract te verlengen.

FC Barcelona wil proberen om de relatie met zijn management te verbeteren. De middenvelder zal waarschijnlijk wel moeten instemmen met een salarisverlaging in ruil voor een langere looptijd van het contract, maar men heeft goede hoop dat dit gaat slagen. Een eerste stap is inmiddels gezet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *