Voetbal4u.com

PSV krijgt positieve update over nieuwe aanwinst

Hirving Lozano kan aanstaande zaterdag zijn rentree maken voor PSV. Hier maakt clubwatcher Rik Elfrink melding van.

PSV nam Lozano in de slotfase van de transfermarkt nog over van SSC Napoli. De Eindhovenaren moesten naar verluidt zo’n vijftien miljoen euro op tafel leggen om hem terug naar het Philips Stadion te halen. Daar voetbalde de Mexicaan immers al twee seizoenen tussen 2017 en 2019. Onlangs zette hij bij PSV zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2028.

Op bezoek bij RKC Waalwijk (0-4 overwinning) ontbrak Lozano nog bij de selectie van Bosz. De aanvaller moest namelijk nog wachten op zijn werkvergunning. Inmiddels is die via de IND (Immigratie- en Naturalisatiedienst) verstrekt en kan Lozano zijn entree maken op het trainingsveld. Daarnaast is hij ook in staat om wedstrijd te gaan spelen voor zijn nieuwe club.

Aanstaande zaterdag is de eerste mogelijkheid voor Lozano om het shirt van PSV weer aan te kunnen trekken. Dan spelen de manschappen van Bosz om 20.00 uur een thuiswedstrijd tegen NEC Nijmegen. PSV is uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen. De Eindhovenaren wonnen hun eerste drie competitiewedstrijd en plaatsten zich voor de groepsfase van de Champions League.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *