Voetbal4u.com

Tip voor Arne Slot: ‘Hem zou ik nu niet inpassen’

Willem van Hanagem heeft in de Willem&Wessel podcast teruggeblikt op de 1-5 overwinning van Feyenoord op bezoek bij FC Utrecht. ‘De Kromme’ had genoten van het spel van zijn cluppie.

“Er zaten een paar geweldige goals bij. Die vierde goal van Ueda was bizar. Ze moeten hem dan wel helemaal laten zien. Dat was zoiets moois, ze gingen gewoon weer van voren naar achteren. Ik denk dat die bal een keer of 25 à 30 rondging, zonder dat er maar één speler aankwam. Toen werd die steekbal gegeven en goal.”

Toch heeft hij ook een tip voor trainer Slot. “Stengs die zou ik nu niet inpassen. Weet je wie ik echt heel goed vond? Ivanušec. Ik zit hier boven te kijken en dan zie je meteen bij de eerste bal een aanname en dan denk je: ja, die is goed. Hij had wel twee of drie goals kunnen maken, maar je ziet dat hij echt overzicht heeft.”

En dat was niet de enige die Van Hanegem opviel. “Die Mexicaan is echt bizar, de manier waarop hij op het juiste moment wegdraait en uit iemand zijn rug vertrekt. Dat is echt geweldig om te zien en maar voor weinig spelers weggelegd. Die Japanner heeft dat niet zo, maar hij kan zichzelf opofferen. Al kan hij ook topscorer worden. Als Ueda erin staat zorgt hij er ook voor dat Gimenez nog beter kan functioneren, want hij denkt niet alleen aan zichzelf.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *