Voetbal4u.com

Arne Slot: ‘Ik zal daar ongetwijfeld met hem over praten’

Vorige week werd Marokko opgeschrikt door een grote aardbeving. Feyenoord-flitser Yankuba Minteh was toen met de nationale ploeg van Gambia in Marrakesh, om zich voor te bereiden op een interland. Hij kon na de aardbeving de nacht niet meer doorbrengen in het hotel, en moest noodgedwongen aan de rand van het zwembad liggen.

“Ik kreeg dat later te horen”, zegt trainer Arne Slot op een persconferentie, geciteerd door FR12. “Het is niet zo dat ik met iedereen kan praten, zeker omdat we er nu zoveel hebben. Het is moeilijk om alle vijftien individuen langs te gaan en te vragen hoe het met ze is geweest. Ik hoorde pas na de training vandaag dat hij inderdaad in vervelende omstandigheden zijn interland heeft afgewerkt.”

Slot gaat verder: “Ik was in de veronderstelling dat hij alleen blij was omdat hij een belangrijke goal had gemaakt en zich had gekwalificeerd voor de Afrika Cup. Nu ik dit zojuist heb gehoord, zal ik daar ongetwijfeld met hem over praten. Blijkbaar was er ook geen aanleiding voor hem om mij of een van mijn collega-trainers even aan te spreken en te vertellen wat hij heeft meegemaakt.”

“Ik kan me wel voorstellen dat het impact op hem heeft gehad, maar blijkbaar niet genoeg om uit eigen initiatief met ons te komen praten. Het is een tekortkoming van mij dat ik dit pas zojuist heb vernomen”, aldus Slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *