Voetbal4u.com

‘Feyenoord gaat hier heel veel plezier aan beleven’

Voormalig topspits Roy Makaay heeft zaterdag genoten van de nieuwe Feyenoord-aanwinst Luka Ivanusec. Hij scoorde tegen SC Heerenveen zijn eerste doelpunt voor de Rotterdammers en was ook meerdere maken betrokken bij mooie aanvallende acties.

“Goede speler,” opent Makaay bij ESPN. “Het is natuurlijk knap, want net voor de uitwedstrijd tegen FC Utrecht was hij hier pas. Met name als hij hier nog meer trainingen krijgt, zal hij nog beter begrijpen wat Slot wil met zijn elftal. Dan zal Feyenoord nog meer plezier aan hem beleven.”

Volgens de oud-spits is de Kroaat een uitstekende versterking. “Hij speelt heel makkelijk. Maakte vandaag ook een geweldige goal. Hij staat ook niet voor niets in de basis bij Kroatië, dat is ook een geweldig elftal. Als je daar in de basis staat, zegt dat genoeg over je kwaliteiten. Feyenoord gaat hier heel veel plezier aan beleven.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *