Voetbal4u.com

‘Deed pijn om mijn vader zo bij Ajax te zien’

Ajax ging gisteren met 3-1 ten onder tegen FC Twente. Sem Steijn maakte de tweede goal voor ‘De Tukkers’, tot ongenoegen van zijn vader Maurice die bij de Amsterdammers aan het roer staat.

Bij ESPN geeft hij aan: “Ik denk dat wij sowieso van iedereen kunnen winnen hier. Ik ben niet verbaasd dat we hebben gewonnen, zeker als je naar de staat van dit Ajax kijkt.” Hij geeft het team van zijn vader ook nog eens een trap na. “Ajax komt totaal niet in hun spel. Wij creëerde genoeg kansen en voor de rust hadden wij nog wel meer doelpunten verdiend. Hoe makkelijk ik vrij kwam, dat kan eigenlijk niet. Dat was wel heel erg.”

Toch voelde de doelpuntenmaker zich op het veld niet schuldig tegenover Maurice. Bij zijn wissel was dat een ander verhaal. “Dat komt pas achteraf. Ik heb zestig minuten alles gegeven en ik wilde er meer binnenschieten. Toen ik hem [red. Maurice Steijn] zo zag op het moment dat ik het veld af ging deed dat wel pijn om te zien.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *