Voetbal4u.com

‘Hij is bijna elke wedstrijd de baas bij PSV’

PSV pakte afgelopen zaterdag uit met een 4-0 thuisoverwinning op NEC. De Eindhovenaren waren heer en meester en leverden wederom een prima wedstrijd af voor het publiek. Ook voormalig Ajax-spits Hennie Meijer zag een aantal PSV-spelers uitblinken.

Zo wordt (onder meer) Joey Veerman opgenomen in het Elftal van de Week wat Meijer namens De Telegraaf samenstelde. “Joey Veerman is zo’n beetje elke wedstrijd de baas bij PSV. Doet hij ook wel eens iets fout aan de bal? Zijn basisniveau is zo ongelooflijk hoog, dat hij zo’n wedstrijdje tegen – met alle respect – NEC, lachend uitblinkt.”

Meijer ziet kwaliteiten bij de Volendamse middenvelder waar lang niet elke voetballer over beschikt. “Hij ziet dingen die weinigen zien en kan het ook nog uitvoeren. Ik ben enorm benieuwd hoe hij zich gaat presenteren op het hoogste niveau, te beginnen komende week in de Champions League”, aldus de voormalig international.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *