Voetbal4u.com

‘Hij is over vijf jaar het afdankertje van PSV’

Noa Lang bracht onlangs een rapnummer uit. Columnist Nico Dijkshoorn kijkt hier niet met een positief gevoel naar. Hij gelooft namelijk niet in het feit dat deze bezigheid goed is voor zijn voetballoopbaan.

“Noa spreekt het op zich toch heel vrolijke woord ‘feestje’ uit alsof de luisteraar aan een vleeshaak hangt in een van zijn acht badkamers”, begint Dijkshoorn zijn column op geheel eigen wijze in Nieuwsblad. “Het voelt alsof Schele Leo, de ongekroonde maffiakoning van Aarschot, je op je rug tikt en vraagt of je samen met hem ergens naar toe wilt rijden. Voor de zekerheid met een zwarte zak over je hoofd.”

“Het probleem is dat Noa Lang blijkbaar geen mensen om zich heen heeft die met hem in een lift gaan staan en dan tussen de derde de vierde verdieping op de noodrem drukken”, gaat Dijkshoorn verder. “Een goede vriend, die echt om Noa geeft, zou dat moeten doen. Voor hem gaan staan en zeggen: Noa, vriend, waar jij komt vier je alleen je eigen feestje. Het is de laatste tijd vooral feest als je weer weggaat. Pronk niet met je rijkdom. Druk het de mensen die 130 euro voor jouw shirt betalen niet in hun gezicht.”

“Het tegenovergestelde gebeurt. Noa Lang gaat helaas Memphis Depay achterna. Die kwam in een Rolls Royce naar de training en nam inmiddels ook enkele liedjes op. In zijn video’s figureren leeuwen en helikopters. Noa Lang lijkt hetzelfde carrièrepad te kiezen. Over vijf jaar is hij het afdankertje van PSV en kan je hem een avond laten limbodansen voor 40 euro”, aldus de columnist.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *