Voetbal4u.com

‘Ajax moet Alen Halilovic naar Amsterdam halen’

Voormalig voetballer en huidig analist Rafael van der Vaart adviseert Ajax om Alen Halilovic over te nemen van Fortuna Sittard. Volgens hem kan hij makkelijk mee in het spel van de Amsterdammers en zou hij de ideale nummer tien zijn.

Hij stond aan het begin van zijn voetbalcarrière te boek als een groot voetbaltalent, maar kon die belofte nooit inlossen. Nu de middenvelder speelt bij Fortuna laat hij wel degelijk zijn dat hij technisch zeer begaafd is. Ook afgelopen weekend tegen FC Volendam blonk Halilovic uit met een doelpunt en een assist in de 3-1 overwinning.

Van der Vaart, die te spreken is over de capaciteiten van de middenvelder, denkt dat de Kroaat perfect bij het spel van Ajax past. “Hij is nog steeds op te halen. Halilovic achter Brobbey en dan links Bergwijn en rechts Berghuis“, waarmee de voetbalanalist bij Ziggo Sport zijn ideale Ajax-voorhoede kenbaar maakt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *