Voetbal4u.com

‘De Eredivisie is met hem een topspeler rijker’

Noa Lang is uitstekend begonnen bij zijn nieuwe club PSV. De Eindhovenaren namen hem deze zomer voor een miljoenenbedrag over van Club Brugge. Ook in het duel van afgelopen zaterdag tegen NEC was de aanvaller weer belangrijk voor zijn ploeg.

“Als het over de zwakke plekken van PSV gaat, komt altijd die verdediging ter sprake en vaak wordt dan ook naar Ramalho gewezen”, schrijft Meijer in De Telegraaf. “Maar tegen NEC was hij erg goed. Bella-Kotchap, waar hoog over wordt opgegeven naast hem in de defensie, speelde veel minder opvallend, maar Ramalho is op deze manier wel een speler waar ook hij beter van zal worden.”

Ramalho is zeker niet de enige PSV’er in het Elftal van de Week van de oud-international. “Noa Lang van PSV staat ook in het elftal. Over hem hoef je toch weinig te zeggen? De Eredivisie is met hem een topspeler rijker. En het lijkt erop dat hij inmiddels ook zo volwassen is geworden en constant kan presteren, om elke week wel het verschil voor PSV te maken”, aldus Meijer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *