Voetbal4u.com

‘Ongekend pak geld voor een zootje dat de naam Ajax verkwanselt’

Sportjournalist Valentijn Driessen heeft nu al genoeg gezien van Ajax. Hij denkt dat de selectie van de Amsterdammers simpelweg niet goed genoeg is om ook maar tot enige prestatie te komen dit seizoen. Hij vindt dan ook dat Sven Mislintat flink heeft gefaald.

“Eenmaal opgesteld en spelend in het shirt van Ajax weet iedereen hoeveel nonsens Mislintat heeft uitgekraamd. Stuk voor stuk missen ze de kwaliteiten om Ajax terug te brengen op het niveau onder Erik ten Hag en eerder Peter Bosz. Misschien aardige jongens, maar 80% is het niet waard om het rood-witte shirt te dragen”, vertelt Driessen bij De Telegraaf.

Hij denkt dan ook dat het niet meer goed gaat komen in Amsterdam. “Degenen die allemaal dachten dat Mislintat in de Johan Cruijff ArenA bezig was met één of ander masterplan zullen inmiddels genezen zijn. De Duitser heeft voor 115 miljoen (!) euro een zootje ongeregeld bij elkaar verzameld dat de naam Ajax Amsterdam verkwanselt”, besluit hij.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *