Voetbal4u.com

‘Staflid tipte Jerdy Schouten bij Ajax, maar werd totaal genegeerd’

In de afgelopen transferperiode is Jerdy Schouten getipt bij Ajax. Dit laat Mike Verweij weten in de Kick-Off-podcast van De Telegraaf. Staflid Richard Witschge had hem graag naar Amsterdam zien komen, maar werd hierin totaal genegeerd.

“Richard Witschge heeft heel hard om Schouten geroepen”, aldus Verweij. “Hij zat bij het managementbureau Key United, waar zijn broer Rob ook zit, dus hij wist dat Schouten op de markt kwam. Dit werd compleet genegeerd.” Schouten liet Bologna uiteindelijk achter zich om aan de slag te gaan bij PSV, waarmee hij woensdagavond op bezoek gaat bij Arsenal.

Na de onthullig van Verweij gaat gespreksgenoot Valentijn Driessen in op het spel van Ajax. “Als Steijn verstandig is, gaat hij de komende weken terug naar de vastigheid van Ajax, met mensen die er al langer voetballen en weten hoe het is om tegen Marseille en Feyenoord te spelen. Dan moet hij eigen ideeën en tactiek erop aanpassen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *