Voetbal4u.com

‘Ajax laat meerdere transfers van Mislintat onderzoeken’

Ajax laat niet alleen de transfer van Borna Sosa onderzoeken. Ze hebben een extern bureau ingeschakeld om meerdere transfers onder de loep te nemen. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van.

Pier Eringa, de voorzitter van de raad van commissarissen, heeft dit woensdagavond tijdens de Buitengewone Algemene Ledenvergadering kenbaar gemaakt. Tot op dat moment was duidelijk dat Ajax alleen de transfer van Sosa zou onderzoeken. De Kroaat wisselde vlak voor zijn transfer van zaakwaarnemersbureau. AKA Global, waar Sosa nu bij aangesloten zit, heeft aandelen in Mislintats bedrijf Matchmetrics GmbH.

Het is nog onduidelijk welke transfers er nog meer worden onderzocht. Eveneens is nog onbekend welk bureau de onderzoeken gaat doen, Ajax is momenteel met twee bureaus in gesprek. Het onderzoek gaat ‘enkele weken en mogelijk meer dan een maand’ in beslag nemen. Op verzoek van de rvc blijft Mislintat tot die tijd zoveel mogelijk uit beeld.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *