Voetbal4u.com

‘Dat probleem heeft Steijn dus opgelost’

Ajax speelde gisteren in de Europa League met 3-3 gelijk tegen Olympique Marseille. Analist Wim Kieft zag middenvelder Kenneth Taylor een goede indruk achterlaten. Hij vindt dan ook dat hij een vaste basisplaats verdient bij de Amsterdammers.

Hij stond donderdagavond tegen de Fransen aan de aftrap. Dat ging ten koste van Sivert Mannsverk. “Ik vond Taylor de beste man op het veld”, oordeelt Kieft na afloop van de wedstrijd bij Veronica. “Hij heeft enorm hard gewerkt. Hij kwam heel goed vaak achter de spits in de zestien.” Trainer Maurice Steijn speelde tegen FC Twente met twee controleurs, tegen Marseille koos hij voor een middenvelder hoger op het veld.

“Hij had er nog eentje moeten maken. Aan het einde zat er meer in voor hem”, noemt Kieft als punt van kritiek over Taylor. “Maar hij heeft zich goed gerevancheerd. Dat probleem is opgelost”, refereert de voormalig Oranje-international aan de puzzel van Steijn op het Ajax-middenrif.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *