Voetbal4u.com

‘Louis van Gaal staat klaar voor Ajax’

Louis van Gaal staat klaar om Ajax te helpen. De toptrainer zou bereid zijn om zijn vakantieadres in Portugal te verlaten om de Amsterdammers uit het slop te trekken. Hier maakt De Telegraaf melding van.

De problemen in Amsterdam stapelen zich op. De club doet momenteel een onderzoek naar Sven Mislintat, die met de transfer van Borna Sosa in verband wordt gebracht met belangenverstrengeling. Pier Eringa, voorzitter van de raad van commissarissen, zou woensdagavond aan de leden van Ajax hebben beloofd dat Mislintat voorlopig minder in beeld komt.

Achter de schermen heerst er eveneens onrust over het selectiebeleid en de kwaliteiten van de technische staf. De spelersgroep bestaat uit meer dan tien nieuwe spelers, die nog totaal niet goed met elkaar samenspelen. Dat is eveneens terug te zien aan de prestaties, want de voorbije weken leed Ajax telkens puntverlies.

Mocht de situatie de komende weken zo blijven, dan kan het zomaar zijn dat er hard wordt ingegrepen in Amsterdam. Zo komt de baan van Steijn hoogstwaarschijnlijk onder druk te staan en is ook een vroegtijdig vertrek van Mislintat niet uit te sluiten. In dat geval zal de rvc een hoop posities moeten invullen.

Bereidheid bij Van Gaal
Volgens de ochtendkrant is Van Gaal bereid om naar de Johan Cruijff ArenA te komen om de boel op poten te zetten. Hij heeft daarvoor echter twee voorwaarden. Allereerst wil hij dat zijn gezondheid het toelaat. Daarnaast eist Van Gaal dat hij de juiste mensen om zich heen mag verzamelen, om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *